• Phone2810 212298
  • Emailinfo@zeakis.com
  • AddressΛεωφ.Παπαναστασίου 93, Ηράκλειο Κρήτης
  • Open Hours09:00 - 17:00
  • Phone2810 212298
  • Emailinfo@zeakis.com
  • AddressΛεωφ.Παπαναστασίου 93, Ηράκλειο Κρήτης
  • Open Hours09:00 - 17:00

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ : Η συνταγή για την επιτυχία!

Routsou_Sintagi_EpitixiasΤι είναι αυτό που θέλουν οι επιχειρήσεις;

Αφού πλέον έχουμε περάσει από την εποχή του Social και του Emotional Ιntelligence στην εποχή του Creative Intelligence, πως ένας «στημένος» υποψήφιος μπορεί να έχει το πάθος και την δημιουργικότητα που ζητάμε;

Όταν προσλαμβάνουμε τελικά τι κοιτάμε και τι αξιολογούμε …καλοστημένους ανθρώπους που έχουν περάσει από σεμινάρια πώς να απαντάνε και πώς να συστήνονται σε άλλους!

Γιατί όλοι ξέρουν ότι πίσω από τα νούμερα βρίσκονται άνθρωποι και πίσω από τους ανθρώπους τί;

Άρα πρέπει να αναδείξουμε την δημιουργικότητα και την έκφραση πάθους γιατί μόνο έτσι μπορούμε να οδηγηθούμε στην επιτυχία!

Μήπως πρέπει να αλλάξουμε τον τρόπο προσέγγισης μας;

Όλοι έχουμε ταλέντο, που βρίσκεται όμως αυτό και πως μπορούμε να το αξιοποιήσουμε;

Δεν υπάρχουν ταμπέλες, δεν υπάρχουν όρια αλλά σεβασμός και όραμα.
Δεν υπάρχουν έτοιμοι άνθρωποι αλλά εμείς έχουμε την δύναμη να τους «φτιάξουμε» και να αναδείξουμε το πραγματικό ταλέντο και τις άπειρες δυνατότητες που έχουν.

Να τους δείξουμε πως μπορούν να εξελιχθούν και να αναπτυχθούν προσωπικά και επαγγελματικά ακόμη περισσότερο.

Ζητάμε από το προσωπικό των εταιρειών να παίρνει πρωτοβουλίες, να κινείται γρήγορα και αποτελεσματικά, να έχει δημιουργική σκέψη και να την κάνει πράξη.

Να νιώθει και να δείχνει το πάθος του.

Τελικά μπορεί να γίνει ή όχι;

Η απάντηση είναι ναι, αλλά ο δρόμος είναι μακρύς γιατί όλα ξεκινούν από τα παιδικά μας χρόνια, την παιδεία, την ανατροφή μας, με ποιόν τρόπο έχουμε βιώσει την επικοινωνία, την ομαδικότητα, την επιβράβευση, σε τι περιβάλλον και με πόσα ερεθίσματα;

Εδώ ερχόμαστε εμείς «οι άνθρωποι» που αποφασίζουμε, να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον δημιουργικό, με συνεχόμενη ανάπτυξη, με σεβασμό, με αρχές το όποιο να πλαισιώνεται με πάθος και αγάπη.

Για να επιτευχθούν όμως όλα, χρειάζεται ένα ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ περιβάλλον συνδυαζόμενο με όραμα που θα μας τραβήξει όλους μπροστά γιατί έτσι μόνο η επιτυχία θα ανήκει σε ΟΛΟΥΣ!

 


Από τη Γεωργία Ρούτσου

Η Γεωργία Ρούτσου εργάζεται ως Director of Human Resources στο THE MET HOTEL. Η εργασιακή της εμπειρία στο τομέα του Ανθρώπινου Δυναμικού ξεκίνησε από την Manpower Team Α.Ε. ως σύμβουλος και τιμήθηκε δύο φορές ως η καλύτερη εργαζόμενη της χρονιάς. Εκεί, είχε ειδική κατάρτιση στο Occupational Testing, Personality Questionnaires & Structure Interviewing από την SHL. Συνέχισε την καριέρα της ως Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού για τη Σάνη Α.Ε. για 6 χρόνια με μια συνολική εποπτεία των 1400 εργαζόμενους. Από το 2009 εργάζεται έως και σήμερα στο The Met Hotel, που ανήκει στον όμιλο Χανδρή ως Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού.

Leave a Reply